Note Mattifying Extreme Wear Fondöten

Pazar, Aralık 20, 2015

Merhaba!
Note ürünlerini çok seviyorum. İçerisinde doğal yağlar bulunması, kadifemsi yapısı ve ambalajları .. hepsini çok sevdim. Bugün bloguma konuk olan Note ürünü ise Mattifying Extreme Wear Fondöten.

Note Mattifying Extreme Wear Fondöten


Ürün diğer Note ürünlerinde olduğu gibi paraben içermiyor. Yani ürünlerin içeriğini önemsiyorsanız bu sizin için bir artı :) İçerisinde shea yağı ve E vitamini var. Dolayısıyla kadifemsi bir yapısı var ki ben böyle olmasına bayılıyorum. 

Tek eksisi Note markasının her fondöteni sarı alt tonlu. Cildime çok sarı gelebilir derseniz farklı bir fondötenle de karıştırıp uygulayabilirsiniz. Ama sarı alt tonlu iseniz düşünmenize gerek bile yok, cildinizle çok güzel bütünleşiyor. Ürünün pompalı aparatının olması da büyük kolaylık, ürün israfı ortadan kalkmış oluyor böylece. :)

Note Mattifying Extreme Wear Fondöten

Kapatıcılığı orta seviyede. Ve mat bitişli. Eğer cildiniz kuru ise mutlaka nemlendirici sürüp beklettikten sonra uygulayın. 8-9 saat kalıcılığı var. Kıyafetlerinize bulaşmamasını istiyorsanız biraz pudra ile sabitleyebilirsiniz.

Ne çok yağlı, ne çok sıvı, ne de çok koyu kıvamda. Süngerle ya da fırçayla kolay dağılıyor. Maske gibi durmuyor yüzünüzde.

Watsons, Cosmetica ve diğer kişisel bakım marketlerinde bulabilirsiniz. Çok fazla indirime düşen bir ürün kendisi, ben %50 indirimle 15 TL'ye aldım :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere, hoşçakalın! :)

Bunlar da ilginizi çekebilir:

3 yorum

  1. Çok istiyorum Note'un fondotenlerinden kullanabilmek ama ama sarı alt tonlu olduğu için uzakta kalıyorum malesef.. Açıkçası cilt alt tonu rengime de karar verebilmiş değilim. Güneş ışığında bilekteki damarlarım mor görünüyor bazende mor yeşil.. nötr müyüm soğuk muyum bilemedim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kağıt ya da takılardan da bulabilirsiniz aslında :) Sarı alt tonlu bir fondöten olduğu doğru ama sapsarı değil. Boynunuza da uygularsanız bütün ve sağlıklı bir görüntü oluşuyor, ben çok memnun kaldım :)

      Sil
  2. ordan soğuk alt ton çıkıyo :)) ama bilekte niye öyle anlamadım.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınızda link vermeyiniz, isimlerinizin üstüne tıklanınca siteniz açılıyor.

Subscribe