Garnier Skin Naturals BB Krem

Cumartesi, Ocak 02, 2016


Merhaba!
Malumunuz hava buz gibi! Ben de evde blog için yazıları düzenliyordum. Bugün bahsedeceğim ürün Garnier Skin Naturals serisine ait BB krem.




BB kremler hayatımıza o kadar hızlı girip sevdirdi ki kendisini, şu an günlük makyajda elimiz hemen onlara gitmeye başladı. BB krem hakkında Garnier'ın ürünlerini sevdim ben. Yağlı cilt tipleri için olan uzun tüp şişede olanını daha çok sevmiştim :)

Peki ben Garnier BB Kremi nasıl bulmuşum? Öncelikle kapatıcılık arıyorsanız BB krem işinize yaramayacaktır. Çünkü bb kremler için renkli nemlendirici diyebiliriz. Cildinizi nemlendiriyor, fondöten gibi kapatıp nefes almasını engellemiyor. Eğer leke-akne probleminiz yoksa, kapatıcılık aramıyorsanız çok işinize yarayacaktır.

(Fotoğrafta ışıktan dolayı pek belli olmadı, kusura bakmayın)

Ben bb kremi parmak uçlarımla uyguluyorum. Ve günlük makyajda fondötenin ağırlığından kurtulup bb kremin hafifliğine geçmek beni gerçekten iyi hissettiriyor. Cildim fondötene göre daha güzel nefes alıyor diye düşünüyorum hep. :) Sivilce çıkartıyor diyenleri de çok duydum ama cilt temizliğime de önem gösterdiğim için bende sivilce çıkartmadı.

Ürünün çok renk seçeneği yok maalesef... Ben Migros'taki indirimden bu ürünü ve Garnier Makyaj Temizleme suyunu çok ucuz bir fiyata almıştım. Buğday tenli olduğum için medium rengi bana iyi gelir diye düşünmüştüm fakat Beyonce gelse ona bile koyu kalır! Siz siz olun eğer Garnier BB krem alacaksanız, ten renginiz çok çok koyu değil ise açık rengini alın. Cildiniz dupduru ve sağlıklı gözükecektir, eminim. :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, hoşçakalın...


Bunlar da ilginizi çekebilir:

2 yorum

  1. Denemek istediğim bir ürün Garnıer bb krem..Elimdekiler bitince mutlaka deneyeceğim.
    Bu arada takipteyim, bende beklerim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Memnun kalacağınızdan eminim, ben de takibe aldım.
      Sevgiler... :)

      Sil

Lütfen yorumlarınızda link vermeyiniz, isimlerinizin üstüne tıklanınca siteniz açılıyor.

Subscribe