Maybelline Super Stay 24H Fondöten

Pazar, Nisan 10, 2016



Merhaba herkese!
Mevsimsel midir nedir bilmiyorum, fakat yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Ve kapatacılığı iyi olan fondöten arayışındaydım. Normalde BB krem kullanıyorum ama bilirsiniz ki  BB'lerin kapatıcı özelliği pek yok. Cosmetica'da geziyorken gözüme çarptı bu fondöten.

Ürün ortanın üstünde bir kapatıcılığa sahip. Dokusu da güzel. Sivilce ve sivilce izlerinin üstüne kapatıcı sürüp ürünü kullandığınızda sivilceleri tamamıyla kapatmış olabiliyorsunuz. (Denedim, kesinlikle çok başarılı) Bitişi ne mat ne de parlak. Ama sanki bir tık mat gözüküyor. 

Kalın bir yapısı olmasına rağmen yüzünüzde kalıp gibi durmuyor. Bütünleşiveriyor cildinizle :) Kalıcılığının 24 saat sürdüğü öne sürülmüş. Ben sabah sürüp akşam geldiğimde hiçbir bozulma görmedim. Gerçekten kalıcılığı da çok hoşuma gitti. T bölgem yağlı olduğu için pudra ile sabitleme ihtiyacı duydum sadece.
Diğer fondötenlere göre kokusu daha hoş. Yani belli başlı bir kokusu yok ama kötü kokmuyor.
Doğru rengi bulduğunuzda vazgeçemeyeceğiniz bir ürün olabilir. Fırça ya da süngerle dağıtımı çok kolay, her ikisini de kullanabilirsiniz. Ama ben birazcık da olsa yapısı incelsin istediğim için parmak uçlarımla uyguluyorum yüzüme. Bendeki rengi de orta renklerin en açığı Nude Beige 21. Benim gibi buğday tene sahipseniz alabilirsiniz. Fondöten alırken nelere dikkat etmeliyim diye soracak olursanız eğer buyrun bu yazımda bulabilirsiniz. ( yazı için TIK TIK )

Cosmetica'dan 22 TL'ye aldım, %25 indirim vardı. Bana göre fiyat-kalite açısından oldukça başarılı bir ürün oldu. 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, hoşçakalın! :)

Bunlar da ilginizi çekebilir:

2 yorum

  1. fotoğrafa bayıldım yaa nasıl çekmişsin öyle :) ben de fondoten kullanamayanlardanım iyi ki BB'ler var işimi görüyorlar şimdilik :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Beğenmene çok sevindim. Profesyonel fotoğraf makinesi ile çekip ışıklarıyla oynadım, renkler canlı gözüktü :) Bir de gün ışığında çekiyorum.
      BBler kesinlikle günlük makyajın kurtarıcısı oldu <3

      Sil

Lütfen yorumlarınızda link vermeyiniz, isimlerinizin üstüne tıklanınca siteniz açılıyor.

Subscribe