Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black Maskara

Cuma, Nisan 22, 2016

Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black Maskara



Herkese yeniden merhaba!
Maybelline maskaralarını çok sevdiğimi bilenler vardır aranızda, eminim. Bu sefer Colossal serisinin Go Extreme Leather Black maskarasından bahsetmek istiyorum. 

Öncelikle bu maskaranın en büyük artısı simsiyah olması. Harika hava katıyor gözlerime. Devam edecek olursam ürünün ambalajı çok hoşuma gitti. Ürün tombul bir aplikatöre sahip. Sık sık kıllar var üzerinde. Reklamlarda takma kirpik etkisi diyor, takma kirpik kadar olmasa da gerçekten hakkını veriyor.

Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black Maskara


İlk kullanımda sıvı bir ürün gelebilir, fakat kullandıkça yapısının değişeceğinden eminim. Ne pul pul dökülme yaşadım ne de gözüme falan bulaştı. Kolay sabitleniyor. Biraz acele sürmeniz faydanıza olacaktır, çünkü gerçekten hızlı kuruyor. İkinci ya da üçüncü katı uyguladığınızda bile kirpikleri birbirine yapıştırmıyor. 


Gözlerim hassas olduğu halde gözlerime dokunmadı, ağırlık da yapmadı, kaşıntı problemim de olmadı.


Genel olarak ben bu üründen çok memnun kaldım. Gratis, Watsons ve Cosmetica'da bulabileceğiniz gibi internetten de sipariş verebilirsiniz. Fiyatı da 18 TL civarında sanırım.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere,
Sevgiler,
Venus Ellie

Bunlar da ilginizi çekebilir:

2 yorum

  1. Geçen bir blogger arkadaş da mor olanını tanıtıyordu. o DA ÇOK MEMNUNDU. Ben de sadece sarı olanını kullanıyorum ve memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline maskara konusunda çok başarılı bence :) Henüz morunu denemedim ama çok seveni var :)

      Sil

Lütfen yorumlarınızda link vermeyiniz, isimlerinizin üstüne tıklanınca siteniz açılıyor.

Subscribe