Yeni Trend: Chroming Makyaj

Pazar, Mart 20, 2016

Herkese merhaba!
Kontur makyajını hepimiz çok sevdik, uyguladık. Hemen arkasından gelen, ıslak görünüm veren strobing makyajını da çok sevdik, aydınlatıcıları stokladık. Peki yeni trend olan Chroming makyajı hakkında neler biliyorsunuz? Ben biraz araştırma yaptım, gelin chroming makyajı nasıl yapılır, ne ile yapılır birlikte görelim:

Chroming Makyaj

YENİ AYDINLATICI: RUJ

Chroming, strobing makyajında olduğu gibi yüzün yüksek noktalarına hitap eden bir makyaj tekniği. Strobing'te yüzümüzün yüksek noktalarına aydınlatıcı sürüyorduk. Işıl ışıl, ıslak görünümlü taze bir cilt görünümü elde ediyorduk. Chroming ise aydınlatıcı olarak farklı. Çünkü bu sefer aydınlatıcı yerine ruj kullanıyoruz. 

Chroming Makyaj


CHROMİNG FAVORİSİ: NUDE, AÇIK PEMBE

Chroming makyajı için kullanacağımız rujlar mutlaka parlak olmalı ve yapısının da yumuşak olması gerekli. Metalik dediğimiz rujlar bu makyaj için ideal diyebiliriz. Fakat renk konusunda da dikkat edilmesi gereken bir nokta var, ruj koyu renk olmamalı. Nude dediğimiz kahvemsi tonlar, çok açık renkteki pembeler bu makyaj için doğru seçim olacaktır.

Chroming Makyaj

Ruju sürdüğünüz bölgelerde ruju parmaklarınızla da yayabilirsiniz, fırça yardımıyla da. "Doğru aydınlatıcıyı bulamıyorum, bu yüzden strobing makyajı yapamıyorum." diyenler için doğru ruj ile Chroming makyajı bakalım nasıl olacak? Ben dün denedim, dudağıma da aynı ruju sürdüm. Mükemmel bir bütünlük elde ettim. :) 

Chroming makyajını deneyenler var mı? 

Sorularınız, düşünceleriniz ve önerileriniz için yorum bırakmayı unutmayın.
Sevgiler...

Bunlar da ilginizi çekebilir:

3 yorum

  1. Aslinda ben istedigim krem aydinlaticiya ulasanadigim icin "acaba ruj olsa olmaz mi?" diye sormustum gecen yaz kendime. Bu fikri cok sevdim simdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolaylığını sevecek gibiyiz :) Ben de genellikle rujla bütün oluştursun diye mat rujlarımı da allık niyetine kullanırdım. Matları allık, parlakları aydınlatıcı yapmak bayağı işe yarayabilir :))

      Sil
  2. Bende bunu bloğumda yazmayı düşünüyordum :) wetn wildin bir ruju var bende metalik. Harika bir aydınlatıcı oluyor. Eskiden aydınlatıcı bilmezken vazelinle yapardık.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınızda link vermeyiniz, isimlerinizin üstüne tıklanınca siteniz açılıyor.

Subscribe