Real Techniques Core Collection

Pazartesi, Ekim 17, 2016


Real Techniques Core Collection




Merhabalar.

Uzun bir süre önce aldığım Real Techniques fırçalarımı sizinle paylaşmadığımı fark ettim. O yüzden hemen size fırçaları tanıtmak istiyorum.
Bu set de diğer setler gibi kaliteli bir ambalajda satılıyor. Ambalaj üzerinde hangi fırçanın niçin kullanıldığına dair bilgiler var. Dört farklı fırçadan oluşuyor bu set.

Real Techniques Core Collection


Bu sette bulunan fırçalar:
  • Contour brush: Kontur fırçası
  • Buffing brush: Yedirme fırçası
  • Detailer brush: Detay fırçası
  • Pointed Foundation brush: Sivri uçlu fondöten fırçası

Real Techniques Core Collection

İlk fırçamız Contour Brush. Kısa ve sık kıllardan yapılmış. Toz ürünleri uygulamada çok başarılı buldum. Küçük olması sebebiyle daha kolay kontur yapabiliyorum. Aynı zamanda aydınlatıcı için de kullanılabilir. Çok sevdim bu fırçayı.

Real Techniques Core Collection

Diğer fırça ise Buffing Brush. Toz ürünler için harika bir fırça. Pudra, allık vs. toz olan her üründe çok başarılı buldum. Fırça kılları sık sık. Ben bu fırça ile bir de likit fondöten üzerine dairesel hareketlerle uygulama yapıp fondötenimi cildime yediriyorum.

Real Techniques Core Collection


Bir diğeri ise Pointed Foundation Brush.  Bu fırça da güzel fakat küçük. Ve bu tarz fırçaları nedense kullanmayı sevmiyorum. Fondötenim ne olursa olsun, bu tarz fırçalar iz birakıyor gibime geliyor. Ama bunun dışında burun kenarlarıma kontur yapmak için bronzer ile ince ince çizgiler çekiyorum bu fırçayla. Kapatıcı da uyguluyorum. İlla işinize yarıyor anlayacağınız :)

Real Techniques Core Collection

Vee son olarak bir diğer fırça ise Detailer Brush. Alt kirpik diplerinde sıkça kullandığım bir fırça. Göz pınarlarımı aydınlatırken, ne bileyim bir sivilce kapatırken çok sıkça kullanıyorum. 

Bir de bu setin standı var. Fırçaları geçirebilmeniz için sıkı sıkı lastikleri de var. İsterseniz çanta gibi kapatıp da kullanabiliyorsunuz veya da ayakta da kullanabiliyorsunuz. Her iki şekilde de fırçaları muhafaza edebilme adına çok başarılı buldum ben.

Real Techniques Core Collection

İndirim zamanı Cosmetica'dan 60 TL gibi bir fiyata almıştım. Bu fiyata fırçaları da oldukça başarılı buldum. 
Peki siz Real Techniques fırçalarından herhangi birini kullandınız mı? Özellikle Expert Face Brush kullanan varsa düşüncelerini benimle paylaşırsa sevinirim :)

Düşünceleriniz, önerileriniz ve sorularınız için yorum bırakmayı unutmayın.
Sevgiler,
Venus Ellie

Bunlar da ilginizi çekebilir:

1 yorum

Lütfen yorumlarınızda link vermeyiniz, isimlerinizin üstüne tıklanınca siteniz açılıyor.

Subscribe