Saç Dökülmesi - Zigavus Pharma Sarımsaklı Şampuan

Salı, Eylül 06, 2016

Öncelikle herkese merhaba, uzun zamandır paylaşım yapamıyordum, yeni bir işe başladım, işe başlama süreçleri falan derken hayli bir zaman olmuş. Ama kaldığım yerden devam edebiliriz şimdi! :)


Her sene bahar-yaz dönemi saç dökülmesi yaşıyorum. Öyle böyle değil, duştayken, duş sonrası saçımı tararken inanılmaz saç dökülmesi yaşıyordum. Doktorlar strese bağlı olabileceğini söylemişti, dökülme yaşayacak kadar stresli olduğumu düşünmüyorum her sene bu zamanlar başıma geliyor çünkü :)




Daha sonra Zigavus ile tanıştım. Öncelikle Zigavus firması hakkında biraz bilgi paylaşayım sizlerle:
2007 yılında eczanelere saç dökülmelerine karşı sarımsaklı şampuanı sunarak girmişler piyasaya. İngiltere, Fransa, Rusya ve daha birçok ülkede satış yapmaya devam ediyor. Bir Türk markası olan Zigavus, SKINLAB laboratuar dermatologları tarafından yürütülen testlerde şampuanlarının saç tellerini kalınlaştırıp saç dökülmesini engellediği kanıtlanmış.


Firma bilgilerinde yer alan kısım buydu. Öncelikle sarımsağın kıl çıkartmaktaki önemini hepimiz biliriz, şampuanı kullanmadan önce tek bir korkum vardı: buram buram sarımsak kokmak! Fakat ambalaj üzerinde de yazdığı gibi sarımsak kokusu asla yok, hatta çok çok güzel bir kokusu var şampuanın.









Bu şampuanı mutlaka tek başına kullanmak gerekiyormuş. Ben 6.kez kullandım, şimdiden etkilerini hissetmeye başladım:



  • Yazları sıcaktan saç derim çok kaşınırdı, şu anda kaşıntıdan eser yok.
  • Duş sonrası tarağımda gerçekten çok daha az saç görüyorum. Umarım böyle güzel gider! :)
  • Şampuanın çok az bir damlası bile tüm saçıma yetti, harika köpürüyor, iki gün boyunca da kokusu saçımda kaldı.
  • Bir de kabarıklığa bir çaresi var mı bilmiyorum ama bu şampuanı kullandım kullanalı saçlarım eskisi gibi çok kabarmıyor! :)

Kısacası acayip memnun kaldım. Boşu boşuna bunca zaman sarımsaklı şampuandan korkmuşum. Şu anda severek kullanıyorum, bu gidişle de vazgeçilmezim olabilir. Benim paylaşacaklarım bunlardı :)

Sizler Zigavus ürünlerinden herhangi birini kullandınız mı?
Önerileriniz, düşünceleriniz ve sorularınız için yorum bırakmayı unutmayın.

Sevgiler,
Venus

Bunlar da ilginizi çekebilir:

4 yorum

  1. benimde saç dökülmesi sorununu yoğun yaşadığım zamanlarda severek kullandığım bir şampuandı. ve evet sarımsak kokusu hiç yok... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin de severek kullanmanıza sevindim :) Kesinlikle piyasadaki en iyi sarımsaklı şampuan olabilir :) Saç derime çok iyi geldi özellikle..
      Sevgiler...

      Sil
  2. Bende yakın zamanda sipariş vermeyi planlıyorum . Eline sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  3. Saç bakımımı bir rutine koymayı planlıyorum bende bu ara kafam gibi kullandığım ürünlerde karışık:/Eline sağlık tatlım<3

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınızda link vermeyiniz, isimlerinizin üstüne tıklanınca siteniz açılıyor.

Subscribe