27 Şubat Makeupeg 1 Yaşında Blog Etkinliği

Pazar, Şubat 28, 2016

Herkese merhaba!
Bugün sizlere dün çok güzel bir gün geçirdiğimi söylemeden geçemeyeceğim :) Ece kuzumun (makeupeg) blogu 1 yaşına girdi ve harika bir etkinlik düzenledi. Tüm emekleri, ince düşünceleri için Ece'ye tekrar teşekkür ediyorum :)

Dünkü etkinlik Kadıköy Agapia'da gerçekleşti. 15 kişilik bir grup olduğumuzdan uzun ve kalabalık bir masamız vardı :) Ece hepimize isimlerimizin yazdığı Amerikan servisleri ve kartvizitler hazırlamış! Hepsi çok güzeldi. :)

Sponsorlara gelince hepsine burdan kocaman teşekkürler ediyorum, hepsi çok iyi insanlar. Bu günü daha da güzelleştirdiler. Sponsor firmalara ve ürünlerine gelirsek;
Magic Liner hepimize iki parçadan oluşan cat eye ve smokey eye aparatları göndermiş. Doğrusu çok merak ettiğim bir ürün oldu, kullanır kullanmaz blogumda yazacağım. :) Teşekkürler Magic Liner. :)
Splat hepimizin sevdiği bir marka sanırım :) Ürünlerini zaten seviyorduk. Bize diş macunu gönderdi, hemen denedim. Hassas dişlerim için çok iyi geldi. Teşekkürler Splat :)
Mediwell bizlere içerisinde 4 farklı aromadan oluşan lip balm ve manikür seti gönderdi. Kavun kokulu lip balma vurulduğumu söylemeliyim! :) Teşekkürler Mediwell. :)
Neutrogena bizlere Visibly Clear serisinden Sivilce temizleyici jel, Yağsız nemlendirici ve Siyah nokta temizleyici tonik gönderdi. Siyah nokta ve sivilcelerinden mağdur olan ben en yakın zamanda kullanıp blogumda fikirlerimi paylaşacağım. :) Teşekkürler Neutrogena. :)
Cosmed bizlere pembe, şirin bir torba içerisinde 2 adet vanilyalı nem maskesi, 1 adet temizleme jeli, 1 adet nemlendirici&besleyici krem ve bandaj göndermiş. Cilt ürünlerini belli bir süre içerisinde kullanıp daha sonra ürünler fikirlerimi paylaşıyorum, yakın zamanda blogumda yazacağım. :) Teşekkürler Cosmed. :)
Otacı bizlere %100 doğal Makyaj temizleme suyu, Doğal Sabun, Bitkisel pastil ve saç ürünlerinden testerlar yollamış. Detayları ile başka bir yazıda paylaşaçağım ama sabunun kokusu çok güzel! Pastil ise öksürüğümü anında kesti. :) Teşekkürler Otacı. :)
CLC Cristality bizlere Anında Etkili Göz Altı Kremini göndermiş. 15 gün düzenli kullanımda bayağı işe yaradığı söyleniyor, öyle ki Ece denemiş ve sonuçtan çok memnun. 15 gün sonra ben de düşüncelerimi paylaşacağım. :) Teşekkürler CLC Cristality. :)
Selin Boutique bizlere şirin mi şirin şişe içerisinde kolonya göndermiş. Kokusu ve ambalajı gerçekten çok güzel. :) Teşekkürler Selin Boutique. :)
Farmasimelegi bizlere el kremleri ve katalog göndermiş. Teşekkürler Farmasimelegi. :)


Ekoz  Kozmetik bizlere vanilya kokulu oda spreyi göndermiş. :) Odamda mis gibi vanilya kokusu var şimdiden. :) Teşekkürler Ekoz Kozmetik.:)
Mymiyaplanner bizlere harika plannerlar göndermiş! Hepimiz bayıldık! İçeriği, kapağı, stickerları hepsi çok güzel. Kesinlikle en düzensiz insanı düzene sokar bu plannerlar :) Bundan böyle arkadaşlarıma alacağım hediyeyi bulmuş oldum. :) Teşekkürler Mymiyaplanner. :)
Veee D'S Honey Sugar Arts'a kocaman teşekkürler, harika bir görüntü ve lezzet! Ne bakmaya doyduk ne de yemeye :) Ellerinize sağlık :) Teşekkürler D'S Honey Sugar Arts.
Sponsorlar dışında Ece (makeupeg) ve İrem Gökçe (benrujumvealligim) hediye ürünleriyle çekiliş yaptılar. Ece'nin de İrem'in de ellerine, emeğine sağlık :)
Bu da İrem'in kendi elleriyle yaptığı hediyelerden birtanesi;

Ve bugünden kareler;
Kısacası bugün çok güzel ve özel bir gündü benim için. İlk defa böyle bir etkinliğe katıldım, birbirinden tatlı 14 kişi ile tanıştım. Arkadaşlığımız hep böyle sürsün...Başta makeupeg'e ve emeği geçen herkese tekrar çoooook teşekkürler. 
Sevgiyle kalın!
:)

Bunlar da ilginizi çekebilir:

2 yorum

  1. Ne kadar güzel bir etkinlik güle güle kullan canım hediyelerini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, @makeupeg sağolsun çok güzel bir gündü :) Beğenmene de ayrıca sevindim :)

      Sil

Lütfen yorumlarınızda link vermeyiniz, isimlerinizin üstüne tıklanınca siteniz açılıyor.

Subscribe